Nabeschouwing Pro Vercelli - Alessandria (1-2) || Coppa Italia 2015/2016

Zondag 9 augustus 2015 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Pro Vercelli het zondag 9 augustus 2015 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Alessandria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Silvio Piola (Vercelli) in Vercelli.

Via de Pro Vercelli - Alessandria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pro Vercelli - Alessandria (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Pro Vercelli en Alessandria is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Alessandria. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 31e minuut dacht Alessandria op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Fischnaller. Helaas voor Alessandria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 36e minuut was het Pro Vercelli dat via F. Ardizzone dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Mezavilla dacht na 60 minuten te scoren voor Alessandria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Pro Vercelli - Alessandria
1
2
LIVE Pro Vercelli - Alessandria 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pro Vercelli - Alessandria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Alessandria Doelpunt M. Fischnaller Alessandria
36' Doelpunt Pro Vercelli Doelpunt F. Ardizzone Pro Vercelli
54' Gele kaart Pro Vercelli Gele kaart voor L. Castiglia Pro Vercelli
55' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor F. Boniperti Alessandria
58' Wissel Alessandria Wissel R. Sabato voor G. Manfrin Alessandria
60' Doelpunt Alessandria Doelpunt A. Mezavilla Alessandria
60' Wissel Pro Vercelli Wissel C. Bunino voor S. Beltrame Pro Vercelli
72' Wissel Alessandria Wissel A. Iunco voor F. Boniperti Alessandria
73' Wissel Pro Vercelli Wissel M. Scavone voor N. Di Roberto Pro Vercelli
73' Wissel Pro Vercelli Wissel D. Disabato voor S. Emmanuello Pro Vercelli
78' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor M. Marconi Alessandria
79' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor M. Loviso Alessandria
83' Wissel Alessandria Wissel G. Nicco voor S. Branca Alessandria