Nabeschouwing Spezia - Alessandria (1-2) || Coppa Italia 2015/2016

Maandag 18 januari 2016 - 20:00 uur

In de Coppa Italia 2015/2016 neemt Spezia het maandag 18 januari 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Alessandria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Alessandria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Alessandria (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Spezia en Alessandria is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Alessandria. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Spezia op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Calaiò. Helaas voor Spezia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Alessandria dat via R. Bocalon dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Bocalon dacht na 92 minuten te scoren voor Alessandria, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Spezia - Alessandria
1
2
LIVE Spezia - Alessandria 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Alessandria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor V. Celjak Alessandria
20' Penalty Spezia Penalty E. Calaiò Spezia
33' Gele kaart Spezia Gele kaart voor P. Ciurria Spezia
57' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor M. Marras Alessandria
64' Gele kaart Spezia Gele kaart voor F. De Col Spezia
70' Wissel Alessandria Wissel R. Bocalon voor M. Loviso Alessandria
72' Wissel Spezia Wissel Z. Kvržić voor P. Ciurria Spezia
75' Wissel Spezia Wissel A. Catellani voor Nenê Spezia
83' Doelpunt Alessandria Doelpunt R. Bocalon Alessandria
85' Gele kaart Spezia Gele kaart voor N. Pulzetti Spezia
85' Gele kaart Alessandria Gele kaart voor G. Nicco Alessandria
86' Wissel Alessandria Wissel F. Vitofrancesco voor M. Marconi Alessandria
92' Doelpunt Alessandria Doelpunt R. Bocalon met assist van F. Vitofrancesco Alessandria
94' Gele kaart Spezia Gele kaart voor D. Čanađija Spezia
95' Wissel Spezia Wissel K. Rossi voor D. Čanađija Spezia
95' Wissel Alessandria Wissel F. Boniperti voor M. Fischnaller Alessandria