Nabeschouwing Ancona 1905 - Südtirol (4-3) || Coppa Italia 2016/2017

Zondag 31 juli 2016 - 18:30 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Ancona 1905 het zondag 31 juli 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Südtirol. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio del Conero in Ancona.

Via de Ancona 1905 - Südtirol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ancona 1905 - Südtirol (4-3)

Het Coppa Italia duel tussen Ancona 1905 en Südtirol is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Ancona 1905. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Ancona 1905 op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Cognigni. Helaas voor Ancona 1905 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Südtirol dat via A. Bassoli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Gliozzi dacht na 48 minuten te scoren voor Südtirol, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 57e minuut moest Südtirol verder met een man minder, nadat K. Obodo een tweede gele kaart kreeg. Na 58 minuten spelen wist Ancona 1905 via L. Cognigni de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 65e minuut scoorde D. Forgács namens Ancona 1905. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 68e minuut leek H. Fink te scoren voor Südtirol, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 83e minuut leek L. Cognigni te scoren voor Ancona 1905, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ancona 1905 - Südtirol
4
3
LIVE Ancona 1905 - Südtirol 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ancona 1905 - Südtirol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Ancona 1905 Doelpunt L. Cognigni Ancona 1905
21' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor A. Bassoli Südtirol
25' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor K. Obodo Südtirol
46' Doelpunt Südtirol Doelpunt A. Bassoli Südtirol
48' Doelpunt Südtirol Doelpunt E. Gliozzi Südtirol
56' Wissel Ancona 1905 Wissel L. Regis voor L. Bambozzi Ancona 1905
57' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor D. Sarzi Puttini Südtirol
57' Tweede gele kaart Südtirol Tweede gele kaart voor K. Obodo Südtirol
58' Penalty Ancona 1905 Penalty L. Cognigni Ancona 1905
61' Gele kaart Südtirol Gele kaart voor F. Di Nunzio Südtirol
65' Doelpunt Ancona 1905 Doelpunt D. Forgács Ancona 1905
66' Wissel Südtirol Wissel G. Brugger voor D. Sarzi Puttini Südtirol
66' Wissel Südtirol Wissel H. Fink voor D. Torregrossa Südtirol
68' Doelpunt Südtirol Doelpunt H. Fink Südtirol
72' Wissel Ancona 1905 Wissel L. Gelonese voor D. Casiraghi Ancona 1905
78' Gele kaart Ancona 1905 Gele kaart voor L. Ricci Ancona 1905
80' Wissel Ancona 1905 Wissel A. Di Dio voor M. Daffara Ancona 1905
83' Doelpunt Ancona 1905 Doelpunt L. Cognigni Ancona 1905