Nabeschouwing Brescia - Pisa (0-2) || Coppa Italia 2016/2017

Zondag 7 augustus 2016 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Brescia het zondag 7 augustus 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Pisa.

Via de Brescia - Pisa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brescia - Pisa (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Brescia en Pisa is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Pisa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Pisa op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Mannini. Helaas voor Pisa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Pisa dat via L. Verna dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Brescia - Pisa
LIVE Brescia - Pisa 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brescia - Pisa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Brescia Gele kaart voor E. Ndoj Brescia
18' Doelpunt Pisa Doelpunt D. Mannini Pisa
34' Gele kaart Pisa Gele kaart voor L. Verna Pisa
39' Gele kaart Brescia Gele kaart voor N. Lancini Brescia
44' Gele kaart Brescia Gele kaart voor A. Calabresi Brescia
44' Gele kaart Pisa Gele kaart voor A. Lisuzzo Pisa
44' Gele kaart Pisa Gele kaart voor D. Mannini Pisa
51' Wissel Pisa Wissel S. Colombatto voor G. Sanseverino Pisa
65' Doelpunt Pisa Doelpunt L. Verna Pisa
65' Wissel Brescia Wissel G. Camara voor A. Modic Brescia
71' Wissel Brescia Wissel A. Vassallo voor L. Morosini Brescia
71' Wissel Pisa Wissel A. Lupoli voor D. Peralta Pisa
79' Wissel Brescia Wissel F. Bertoli voor S. Rosso Brescia
Video hoogtepunten en samenvatting Brescia - Pisa
Opstellingen Brescia - Pisa

Voorbeschouwing Brescia - Pisa

Brescia en Pisa spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Brescia en Pisa in de Coppa Italia vond plaats op 15 augustus 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Pisa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Pisa favoriet. 1 keer wist de ploeg van Brescia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brescia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.