Nabeschouwing Campodarsego - Maceratese (3-3) (3-4 na strafschoppen) || Coppa Italia 2016/2017

Zaterdag 30 juli 2016 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Campodarsego het zaterdag 30 juli 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Maceratese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Helvia Recina in Macerata.

Via de Campodarsego - Maceratese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Campodarsego - Maceratese (3-3) (3-4 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Campodarsego en Maceratese is geëindigd in een overwinning voor Maceratese. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Maceratese het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 3-4 gewonnen werd.

In de 4e minuut dacht Campodarsego op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Lauria. Helaas voor Campodarsego werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Maceratese dat via M. Colombi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Turchetta dacht na 73 minuten te scoren voor Maceratese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Campodarsego via G. Meloni, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 104 minuten spelen wist Maceratese via G. Turchetta de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 108e minuut scoorde G. Meloni namens Campodarsego. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 3-4 score in het voordeel van Maceratese, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Campodarsego - Maceratese
3
3
LIVE Campodarsego - Maceratese 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Campodarsego - Maceratese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Campodarsego Doelpunt F. Lauria Campodarsego
14' Doelpunt Maceratese Doelpunt M. Colombi Maceratese
24' Gele kaart Campodarsego Gele kaart voor A. Buson Campodarsego
53' Gele kaart Maceratese Gele kaart voor F. Franchini Maceratese
56' Gele kaart Campodarsego Gele kaart voor M. Bedin Campodarsego
61' Gele kaart Maceratese Gele kaart voor N. Malaccari Maceratese
68' Gele kaart Campodarsego Gele kaart voor G. Meloni Campodarsego
68' Wissel Campodarsego Wissel F. Gal voor M. Sanavia Campodarsego
69' Gele kaart Campodarsego Gele kaart voor A. Tanasa Campodarsego
73' Doelpunt Maceratese Doelpunt G. Turchetta Maceratese
77' Wissel Campodarsego Wissel I. Radrezza voor A. Tanasa Campodarsego
81' Wissel Campodarsego Wissel D. DApollonia voor F. Lauria Campodarsego
85' Doelpunt Campodarsego Doelpunt G. Meloni Campodarsego
91' Wissel Maceratese Wissel P. Di Sabatino voor M. Colombi Maceratese
104' Doelpunt Maceratese Doelpunt G. Turchetta Maceratese
108' Doelpunt Campodarsego Doelpunt G. Meloni Campodarsego