Nabeschouwing Cittadella - Cremonese (1-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2016/2017

Zondag 7 augustus 2016 - 20:00 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Cittadella het zondag 7 augustus 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cremonese.

Via de Cittadella - Cremonese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cittadella - Cremonese (1-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Cittadella en Cremonese is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cremonese. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Cremonese dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 15e minuut dacht Cittadella op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Lora. Helaas voor Cittadella werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 91e minuut was het Cremonese dat via S. Scappini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 94e minuut kreeg M. Martin van Cittadella voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Cittadella de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 106e minuut scoorde Cremonese via A. Brighenti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Cremonese die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Cittadella - Cremonese
1
2
LIVE Cittadella - Cremonese 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cittadella - Cremonese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor G. Litteri Cittadella
15' Doelpunt Cittadella Doelpunt F. Lora Cittadella
34' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor M. Martin Cittadella
49' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor S. Pasa Cittadella
53' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor I. Marconi Cremonese
54' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor S. Pesce Cremonese
55' Wissel Cremonese Wissel F. Porcari voor M. Cavion Cremonese
57' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor L. Belingheri Cremonese
60' Wissel Cittadella Wissel A. Paolucci voor F. Lora Cittadella
71' Wissel Cittadella Wissel L. Strizzolo voor A. Arrighini Cittadella
75' Wissel Cremonese Wissel G. Gambaretti voor S. Salviato Cremonese
79' Wissel Cittadella Wissel L. Valzania voor Lucas Chiaretti Cittadella
81' Wissel Cremonese Wissel G. Perrulli voor F. Scarsella Cremonese
91' Doelpunt Cremonese Doelpunt S. Scappini Cremonese
94' Tweede gele kaart Cittadella Tweede gele kaart voor M. Martin Cittadella
106' Doelpunt Cremonese Doelpunt A. Brighenti Cremonese
114' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor M. Pascali Cittadella