Nabeschouwing Cremonese - Fermana (4-3) || Coppa Italia 2016/2017

Zondag 31 juli 2016 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Cremonese het zondag 31 juli 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Fermana.

Via de Cremonese - Fermana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cremonese - Fermana (4-3)

Het Coppa Italia duel tussen Cremonese en Fermana is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Cremonese. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Fermana op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Urbinati. Helaas voor Fermana werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Cremonese dat via F. Porcari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Scappini dacht na 39 minuten te scoren voor Cremonese, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Fermana via H. Molinari, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 73 minuten spelen wist Fermana via F. Forò de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 77e minuut scoorde F. Porcari namens Cremonese. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 83e minuut leek A. Brighenti te scoren voor Cremonese, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cremonese - Fermana
4
3
LIVE Cremonese - Fermana 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cremonese - Fermana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Fermana Doelpunt G. Urbinati Fermana
23' Doelpunt Cremonese Doelpunt F. Porcari Cremonese
39' Doelpunt Cremonese Doelpunt S. Scappini Cremonese
57' Doelpunt Fermana Doelpunt H. Molinari Fermana
73' Doelpunt Fermana Doelpunt F. Forò Fermana
77' Doelpunt Cremonese Doelpunt F. Porcari Cremonese
83' Doelpunt Cremonese Doelpunt A. Brighenti Cremonese