Nabeschouwing Empoli - Cesena (1-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2016/2017

Dinsdag 29 november 2016 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Empoli het dinsdag 29 november 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cesena. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Cesena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Cesena (1-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Empoli en Cesena is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cesena. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Cesena dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 67e minuut dacht Cesena op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Panico. Helaas voor Cesena werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Empoli dat via A. Gilardino dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Alejandro Rodriguez dacht na 102 minuten te scoren voor Cesena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Cesena die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Empoli - Cesena
1
2
LIVE Empoli - Cesena 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Cesena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. Tello Empoli
66' Wissel Cesena Wissel G. Panico voor N. Di Roberto Cesena
67' Doelpunt Cesena Doelpunt G. Panico met assist van M. Vitale Cesena
68' Wissel Empoli Wissel R. Krunić voor G. Marilungo Empoli
74' Wissel Empoli Wissel M. Büchel voor R. Maiello Empoli
79' Doelpunt Empoli Doelpunt A. Gilardino met assist van M. Büchel Empoli
82' Wissel Empoli Wissel A. El Hadji voor J. Mauri Empoli
83' Wissel Cesena Wissel K. Laribi voor A. Schiavone Cesena
93' Gele kaart Cesena Gele kaart voor M. Vitale Cesena
92' Wissel Cesena Wissel L. Pompei voor M. Rigione Cesena
102' Doelpunt Cesena Doelpunt Alejandro Rodriguez met assist van L. Garritano Cesena
115' Gele kaart Empoli Gele kaart voor U. Ćosić Empoli