Nabeschouwing Genoa - Perugia (4-3) (na verlenging) || Coppa Italia 2016/2017

Donderdag 1 december 2016 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Genoa het donderdag 1 december 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Perugia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Perugia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Perugia (4-3) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Genoa en Perugia is onder leiding van scheidsrechter Fabio Maresca geëindigd in een 4-3 overwinning voor Genoa. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Genoa dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 3e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Simeone. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Genoa dat via G. Pandev dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Maresca. R. Bianchi dacht na 52 minuten te scoren voor Perugia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 63e minuut scoorde Perugia via J. Drole, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 100 minuten spelen wist Genoa via G. Pandev de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Maresca. In de 116e minuut scoorde N. Ninković namens Genoa. Scheidsrechter Fabio Maresca besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 116 minuten werd S. Guberti van Perugia met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Perugia het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen. In de 121e minuut leek F. Di Nolfo te scoren voor Perugia, maar scheidsrechter Fabio Maresca besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Fabio Maresca af en was het Genoa die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-3 overwinning.

LIVE Genoa - Perugia 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Perugia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Simeone met assist van Miguel Veloso Genoa
21' Gele kaart Perugia Gele kaart voor L. Del Prete Perugia
37' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Pandev met assist van G. Simeone Genoa
46' Wissel Genoa Wissel N. Ninković voor L. Ocampos Genoa
52' Doelpunt Perugia Doelpunt R. Bianchi Perugia
60' Wissel Perugia Wissel G. Acampora voor J. Dezi Perugia
60' Wissel Perugia Wissel F. Di Nolfo voor S. Guberti Perugia
63' Doelpunt Perugia Doelpunt J. Drole met assist van C. Buonaiuto Perugia
74' Wissel Genoa Wissel D. Lazović voor D. Biraschi Genoa
100' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Pandev met assist van N. Ninković Genoa
102' Wissel Genoa Wissel O. Ntcham voor G. Pandev Genoa
104' Wissel Perugia Wissel S. Di Carmine voor C. Buonaiuto Perugia
110' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Lazović Genoa
116' Doelpunt Genoa Doelpunt N. Ninković met assist van D. Laxalt Genoa
116' Rode kaart Perugia Rode kaart voor S. Guberti Perugia
121' Doelpunt Perugia Doelpunt F. Di Nolfo Perugia
120' Gele kaart Genoa Gele kaart voor N. Ninković Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Perugia
Opstellingen Genoa - Perugia

Voorbeschouwing Genoa - Perugia

Genoa en Perugia spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Genoa en Perugia elkaar treffen in de Coppa Italia.