Nabeschouwing Inter Milan - Bologna (3-2) (na verlenging) || Coppa Italia 2016/2017

Dinsdag 17 januari 2017 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Inter Milan het dinsdag 17 januari 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Bologna (3-2) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Inter Milan en Bologna is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Inter Milan. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Inter Milan dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 33e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Murillo. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Inter dat via R. Palacio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Džemaili dacht na 43 minuten te scoren voor Bologna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Bologna via G. Donsah, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Na 98 minuten spelen wist Inter via A. Candreva de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Inter Milan die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Bologna
3
2
LIVE Inter Milan - Bologna 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Inter Doelpunt J. Murillo met assist van João Mário Inter
39' Doelpunt Inter Doelpunt R. Palacio met assist van João Mário Inter
43' Doelpunt Bologna Doelpunt B. Džemaili met assist van F. Di Francesco Bologna
51' Gele kaart Bologna Gele kaart voor G. Donsah Bologna
61' Wissel Bologna Wissel A. Mounier voor L. Rizzo Bologna
63' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. DAmbrosio Inter
72' Wissel Inter Wissel M. Icardi voor R. Palacio Inter
72' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor Gabriel Inter
72' Wissel Bologna Wissel Á. Nagy voor B. Džemaili Bologna
73' Doelpunt Bologna Doelpunt G. Donsah met assist van A. Masina Bologna
79' Wissel Bologna Wissel O. Okwonkwo voor M. Destro Bologna
94' Wissel Inter Wissel M. Brozović voor E. Martins Inter
98' Doelpunt Inter Doelpunt A. Candreva Inter
102' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Di Francesco Bologna
106' Gele kaart Inter Gele kaart voor G. Medel Inter
109' Gele kaart Inter Gele kaart voor A. Candreva Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Bologna
Opstellingen Inter Milan - Bologna

Voorbeschouwing Inter Milan - Bologna

Inter Milan en Bologna spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Bologna in de Coppa Italia vond plaats op 15 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Bologna slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.