Nabeschouwing Juventus - Atalanta (3-2) || Coppa Italia 2016/2017

Woensdag 11 januari 2017 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Juventus het woensdag 11 januari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Atalanta (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Juventus en Atalanta is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Dybala. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Juventus dat via M. Mandžukić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Konko dacht na 72 minuten te scoren voor Atalanta, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Juventus via M. Pjanić, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Atalanta via E. Latte Lath de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Atalanta
3
2
LIVE Juventus - Atalanta 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala met assist van M. Mandžukić Juventus
29' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Grassi Atalanta
34' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Mandžukić met assist van P. Dybala Juventus
46' Wissel Juventus Wissel S. Sturaro voor C. Marchisio Juventus
46' Wissel Atalanta Wissel A. Konko voor J. Kurtič Atalanta
60' Wissel Atalanta Wissel E. Latte Lath voor A. Grassi Atalanta
62' Wissel Juventus Wissel M. Pjaca voor P. Dybala Juventus
64' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Rafael Tolói Atalanta
70' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor E. Latte Lath Atalanta
72' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Konko met assist van A. Petagna Atalanta
75' Penalty Juventus Penalty M. Pjanić Juventus
81' Doelpunt Atalanta Doelpunt E. Latte Lath met assist van A. Conti Atalanta
82' Wissel Juventus Wissel L. Bonucci voor M. Pjanić Juventus
82' Wissel Atalanta Wissel A. Gómez voor M. DAlessandro Atalanta
94' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Freuler Atalanta