Nabeschouwing Juventus - Milan (2-1) || Coppa Italia 2016/2017

Woensdag 25 januari 2017 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Juventus het woensdag 25 januari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Milan (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Juventus en Milan is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Dybala. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Juventus dat via M. Pjanić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Bacca dacht na 53 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 54e minuut moest Milan verder met een man minder, nadat M. Locatelli een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Milan
2
1
LIVE Juventus - Milan 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala met assist van J. Cuadrado Juventus
20' Gele kaart Milan Gele kaart voor J. Kucka Milan
21' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Pjanić Juventus
30' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjanić Juventus
33' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Locatelli Milan
44' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Mandžukić Juventus
53' Doelpunt Milan Doelpunt C. Bacca Milan
54' Tweede gele kaart Milan Tweede gele kaart voor M. Locatelli Milan
64' Wissel Milan Wissel M. Pašalić voor I. Abate Milan
67' Wissel Juventus Wissel Alex Sandro voor P. Dybala Juventus
68' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Bonucci Juventus
71' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
72' Gele kaart Milan Gele kaart voor L. Antonelli Milan
74' Gele kaart Milan Gele kaart voor C. Zapata Milan
80' Wissel Milan Wissel Deulofeu voor C. Bacca Milan
91' Wissel Milan Wissel K. Honda voor A. Bertolacci Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Milan
Opstellingen Juventus - Milan

Voorbeschouwing Juventus - Milan

Juventus en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Milan in de Coppa Italia vond plaats op 21 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Milan slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.