Nabeschouwing Lazio - Roma (2-0) || Coppa Italia 2016/2017

Woensdag 1 maart 2017 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Lazio het woensdag 1 maart 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Roma (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Lazio en Roma is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 29e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Milinković-Savić. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut was het Lazio dat via C. Immobile dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Roma
2
0
LIVE Lazio - Roma 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Milinković-Savić met assist van Felipe Anderson Lazio
41' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
63' Wissel Roma Wissel D. Perotti voor L. Paredes Roma
67' Wissel Lazio Wissel B. Keita voor Felipe Anderson Lazio
69' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor Mohamed Salah Roma
72' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Rüdiger Roma
76' Gele kaart Lazio Gele kaart voor T. Strakosha Lazio
78' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van B. Keita Lazio
80' Wissel Lazio Wissel L. Crecco voor J. Lukaku Lazio
86' Wissel Roma Wissel F. Totti voor Bruno Peres Roma
93' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Biglia Lazio
92' Wissel Lazio Wissel A. Murgia voor S. Milinković-Savić Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Roma
Opstellingen Lazio - Roma

Voorbeschouwing Lazio - Roma

Lazio en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Coppa Italia.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Roma in de Coppa Italia vond plaats op 26 mei 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lazio als Roma wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.