Nabeschouwing Pordenone - Grosseto (5-2) || Coppa Italia 2016/2017

Zondag 31 juli 2016 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Pordenone het zondag 31 juli 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Grosseto. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ottavio Bottecchia in Pordenone.

Via de Pordenone - Grosseto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pordenone - Grosseto (5-2)

Het Coppa Italia duel tussen Pordenone en Grosseto is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Pordenone. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Pordenone op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Berrettoni. Helaas voor Pordenone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Pordenone dat via R. Arma dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Berrettoni dacht na 26 minuten te scoren voor Pordenone, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 38e minuut scoorde Pordenone via R. Arma, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 50 minuten spelen wist Grosseto via V. Falconieri de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 55e minuut scoorde V. Falconieri namens Grosseto. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 92e minuut leek M. Stefani te scoren voor Pordenone, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Pordenone - Grosseto
5
2
LIVE Pordenone - Grosseto 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pordenone - Grosseto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Pordenone Doelpunt E. Berrettoni Pordenone
15' Doelpunt Pordenone Doelpunt R. Arma Pordenone
26' Doelpunt Pordenone Doelpunt E. Berrettoni Pordenone
38' Penalty Pordenone Penalty R. Arma Pordenone
50' Doelpunt Grosseto Doelpunt V. Falconieri Grosseto
55' Penalty Grosseto Penalty V. Falconieri Grosseto
92' Penalty Pordenone Penalty M. Stefani Pordenone