Nabeschouwing Roma - Cesena (2-1) || Coppa Italia 2016/2017

Woensdag 1 februari 2017 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Roma het woensdag 1 februari 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Cesena. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Cesena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Cesena (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Roma en Cesena is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 68e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Džeko. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut was het Cesena dat via L. Garritano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Totti dacht na 97 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Roma - Cesena
2
1
LIVE Roma - Cesena 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Cesena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Roma Wissel E. Džeko voor D. Perotti Roma
44' Gele kaart Cesena Gele kaart voor K. Laribi Cesena
46' Wissel Roma Wissel R. Nainggolan voor Juan Jesus Roma
57' Wissel Cesena Wissel L. Garritano voor K. Laribi Cesena
68' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van S. El Shaarawy Roma
69' Gele kaart Cesena Gele kaart voor L. Garritano Cesena
73' Doelpunt Cesena Doelpunt L. Garritano Cesena
73' Wissel Cesena Wissel A. Cocco voor C. Ciano Cesena
82' Wissel Roma Wissel Emerson voor S. El Shaarawy Roma
84' Gele kaart Cesena Gele kaart voor Alejandro Rodriguez Cesena
86' Wissel Cesena Wissel G. Panico voor Alejandro Rodriguez Cesena
97' Penalty Roma Penalty F. Totti Roma
92' Gele kaart Roma Gele kaart voor K. Manolas Roma