Nabeschouwing Sassuolo - Cesena (1-2) || Coppa Italia 2016/2017

Woensdag 18 januari 2017 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Sassuolo het woensdag 18 januari 2017 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Cesena. De wedstrijd wordt gespeeld in MAPEI Stadium - Città del Tricolore in Reggio Emilia.

Via de Sassuolo - Cesena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sassuolo - Cesena (1-2)

Het Coppa Italia duel tussen Sassuolo en Cesena is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cesena. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht Sassuolo op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Pellegrini. Helaas voor Sassuolo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Cesena dat via C. Ciano dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Laribi dacht na 84 minuten te scoren voor Cesena, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sassuolo - Cesena
1
2
LIVE Sassuolo - Cesena 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sassuolo - Cesena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sassuolo Doelpunt L. Pellegrini Sassuolo
27' Gele kaart Cesena Gele kaart voor A. Ligi Cesena
45' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor C. DellOrco Sassuolo
58' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor L. Antei Sassuolo
58' Wissel Cesena Wissel A. Cocco voor Alejandro Rodriguez Cesena
59' Wissel Cesena Wissel L. Garritano voor M. Vitale Cesena
68' Wissel Sassuolo Wissel G. Defrel voor P. Iemmello Sassuolo
73' Wissel Cesena Wissel A. Schiavone voor A. Cinelli Cesena
76' Wissel Sassuolo Wissel F. Ricci voor M. Politano Sassuolo
81' Penalty Cesena Penalty C. Ciano Cesena
84' Doelpunt Cesena Doelpunt K. Laribi met assist van A. Balzano Cesena
84' Wissel Sassuolo Wissel L. Mazzitelli voor L. Pellegrini Sassuolo
91' Gele kaart Cesena Gele kaart voor R. Perticone Cesena
94' Gele kaart Cesena Gele kaart voor A. Cocco Cesena