Nabeschouwing SPAL - Messina (2-0) || Coppa Italia 2016/2017

Zondag 7 augustus 2016 - 18:30 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt SPAL het zondag 7 augustus 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Messina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Tullo Morgagni in Forlì.

Via de SPAL - Messina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SPAL - Messina (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen SPAL en Messina is geëindigd in een 2-0 overwinning voor SPAL. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht SPAL op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Antenucci. Helaas voor SPAL werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het SPAL dat via A. Cerri dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SPAL - Messina
2
0
LIVE SPAL - Messina 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SPAL - Messina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt SPAL Doelpunt M. Antenucci SPAL
51' Gele kaart Messina Gele kaart voor L. Burzigotti Messina
61' Wissel Messina Wissel L. Paramatti voor F. Mileto Messina
63' Doelpunt SPAL Doelpunt A. Cerri SPAL
66' Wissel Messina Wissel M. Brunori Sandri voor L. Baldassin Messina
70' Wissel SPAL Wissel G. Zigoni voor A. Cerri SPAL
72' Wissel Messina Wissel J. Ferri voor N. Ciccone Messina
73' Gele kaart Messina Gele kaart voor C. Giorgione Messina
77' Wissel SPAL Wissel M. Spighi voor S. Pontisso SPAL
85' Wissel SPAL Wissel L. Grassi voor M. Antenucci SPAL