Nabeschouwing Spezia - Modena (1-0) || Coppa Italia 2016/2017

Zaterdag 6 augustus 2016 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Spezia het zaterdag 6 augustus 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Modena. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Modena live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Modena (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Spezia en Modena is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 59e minuut dacht Spezia op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Iemmello. Helaas voor Spezia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Spezia - Modena
1
0
LIVE Spezia - Modena 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Modena teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Modena Gele kaart voor T. Tulissi Modena
29' Gele kaart Modena Gele kaart voor Nicolás Schiavi Modena
32' Gele kaart Spezia Gele kaart voor D. Okereke Spezia
43' Gele kaart Modena Gele kaart voor A. Olivera Modena
50' Gele kaart Modena Gele kaart voor D. Giorico Modena
59' Doelpunt Spezia Doelpunt P. Iemmello Spezia
64' Wissel Spezia Wissel Nenê voor D. Okereke Spezia
71' Wissel Modena Wissel R. Ravasi voor T. Tulissi Modena
72' Gele kaart Modena Gele kaart voor A. Diakite Modena
77' Wissel Spezia Wissel J. Galli voor A. Piccolo Spezia
85' Wissel Modena Wissel A. Salifu voor A. Diakite Modena
87' Wissel Spezia Wissel G. Mastinu voor P. Iemmello Spezia
88' Wissel Modena Wissel M. Rubin voor A. Olivera Modena
91' Gele kaart Spezia Gele kaart voor G. Mastinu Spezia