Nabeschouwing Torino - Pisa (4-0) (na verlenging) || Coppa Italia 2016/2017

Dinsdag 29 november 2016 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Torino het dinsdag 29 november 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Pisa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Pisa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Pisa (4-0) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Torino en Pisa is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Torino. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Torino dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 92e minuut dacht Torino op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Ljajić. Helaas voor Torino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 111e minuut was het Torino dat via M. López dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Boyé dacht na 113 minuten te scoren voor Torino, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 117e minuut scoorde Torino via A. Belotti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Torino die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-0 overwinning.

LIVE Torino - Pisa 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Pisa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Torino Wissel Samuel Gustafson voor J. Obi Torino
46' Gele kaart Pisa Gele kaart voor A. Montella Pisa
50' Wissel Pisa Wissel A. Lisuzzo voor S. Avogadri Pisa
59' Wissel Pisa Wissel D. Peralta voor S. Birindelli Pisa
60' Gele kaart Torino Gele kaart voor Arlind Ajeti Torino
62' Wissel Torino Wissel A. Ljajić voor S. Lukić Torino
67' Wissel Pisa Wissel A. Longhi voor M. Gatto Pisa
73' Wissel Torino Wissel A. Belotti voor J. Martínez Torino
91' Gele kaart Pisa Gele kaart voor A. Lisuzzo Pisa
92' Doelpunt Torino Doelpunt A. Ljajić Torino
111' Doelpunt Torino Doelpunt M. López Torino
113' Doelpunt Torino Doelpunt L. Boyé met assist van Samuel Gustafson Torino
117' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van E. Moretti Torino