Nabeschouwing Trapani - Seregno (3-0) || Coppa Italia 2016/2017

Zondag 7 augustus 2016 - 20:30 uur



In de Coppa Italia 2016/2017 neemt Trapani het zondag 7 augustus 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Seregno. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Polisportivo Provinciale in Trapani.

Via de Trapani - Seregno live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trapani - Seregno (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Trapani en Seregno is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Trapani. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Trapani op voorsprong te komen via een doelpunt van Caio De Cenco. Helaas voor Trapani werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Trapani dat via Caio De Cenco dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Coronado dacht na 71 minuten te scoren voor Trapani, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Trapani - Seregno
Goals
3
0
LIVE Trapani - Seregno 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trapani - Seregno teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Trapani Doelpunt Caio De Cenco Trapani
35' Doelpunt Trapani Doelpunt Caio De Cenco Trapani
71' Doelpunt Trapani Doelpunt Coronado Trapani
Video hoogtepunten en samenvatting Trapani - Seregno
Opstellingen Trapani - Seregno

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Trapani - Seregno

Trapani en Seregno spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Coppa Italia.

Het is voor het eerst dat Trapani en Seregno elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Trapani 0
Winst Seregno 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Trapani - Seregno Opstelling Trapani Opstelling Seregno Live Trapani - Seregno Live Trapani - Seregno kijken Trapani - Seregno kijken Live Trapani - Seregno stream Trapani - Seregno Fox Sports Nabeschouwing Trapani - Seregno Uitslag Trapani - Seregno Statistieken Trapani - Seregno Coppa Italia 2016/2017 Trapani - Seregno wedden Trapani - Seregno gokken Trapani - Seregno Unibet