Nabeschouwing Fiorentina - Sampdoria (3-2) || Coppa Italia 2017/2018

Woensdag 13 december 2017 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Fiorentina het woensdag 13 december 2017 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Sampdoria (3-2)

Het Coppa Italia duel tussen Fiorentina en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Rosario Abisso geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fiorentina kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van K. Babacar. Sampdoria kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Barreto, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Fiorentina vervolgens op 2-1. Het was J. Veretout die vanaf 11 meter wist te scoren in de 59e minuut.

G. Ramirez zette Sampdoria even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Rosario Abisso toegekende penalty wist te benutten. In de 90e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Fiorentina speler J. Veretout.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rosario Abisso bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Fiorentina.

LIVE Fiorentina - Sampdoria 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Fiorentina Doelpunt K. Babacar met assist van M. Benassi Fiorentina 1-0
39' Doelpunt Sampdoria Doelpunt E. Barreto Sampdoria 1-1
46' Wissel Sampdoria Wissel L. Torreira voor L. Capezzi Sampdoria
47' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor E. Barreto Sampdoria
59' Penalty Fiorentina Penalty J. Veretout Fiorentina 2-1
63' Wissel Sampdoria Wissel G. Ramirez voor R. Alvarez Sampdoria
66' Wissel Fiorentina Wissel G. Simeone voor K. Babacar Fiorentina
72' Wissel Fiorentina Wissel V. Hugo voor C. Biraghi Fiorentina
77' Penalty Sampdoria Penalty G. Ramirez Sampdoria 2-2
80' Wissel Fiorentina Wissel V. Eysseric voor R. Saponara Fiorentina
82' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor I. Strinic Sampdoria
87' Wissel Sampdoria Wissel N. Murru voor I. Strinic Sampdoria
90' Penalty Fiorentina Penalty J. Veretout Fiorentina 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Sampdoria
Opstellingen Fiorentina - Sampdoria

Voorbeschouwing Fiorentina - Sampdoria

Fiorentina en Sampdoria spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rosario Abisso en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fiorentina en Sampdoria elkaar treffen in de Coppa Italia.