Nabeschouwing Juventus - Atalanta (1-0) || Coppa Italia 2017/2018

Woensdag 28 februari 2018 - 17:30 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Juventus het woensdag 28 februari 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Atalanta (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Juventus en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 1-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 75 minuten. M. Pjanic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Juventus vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Juventus uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Juventus - Atalanta 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Juventus Gele kaart voor G. Chiellini Juventus
35' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Gomez Atalanta
46' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Pjanic Juventus
50' Gele kaart Juventus Gele kaart voor B. Matuidi Juventus
64' Wissel Atalanta Wissel A. Cornelius voor J. Ilicic Atalanta
68' Wissel Juventus Wissel S. Khedira voor C. Marchisio Juventus
69' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Masiello Atalanta
75' Penalty Juventus Penalty M. Pjanic Juventus 1-0
76' Wissel Atalanta Wissel L. Rizzo voor G. Mancini Atalanta
78' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
83' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor D. Costa Juventus
85' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor Alex Sandro Juventus
87' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Mandzukic Juventus
87' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor R. Freuler Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Atalanta
Opstellingen Juventus - Atalanta

Voorbeschouwing Juventus - Atalanta

Juventus en Atalanta spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Atalanta in de Coppa Italia vond plaats op 30 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.