Nabeschouwing Milan - Inter Milan (1-0) (na verlenging) || Coppa Italia 2017/2018

Woensdag 27 december 2017 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Milan het woensdag 27 december 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Milan - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Inter Milan (1-0) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Milan en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Marco Guida geëindigd in een 1-0 overwinning voor Milan. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Milan dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 104e minuut door P. Cutrone, waarmee Milan met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Marco Guida af en was het Milan die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

LIVE Milan - Inter Milan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Locatelli Milan
20' Gele kaart Milan Gele kaart voor L. Biglia Milan
53' Wissel Milan Wissel D. Calabria voor I. Abate Milan
67' Wissel Inter Wissel B. Valero voor J. Mario Inter
72' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Skriniar Inter
73' Wissel Milan Wissel H. Calhanoglu voor M. Locatelli Milan
75' Wissel Inter Wissel M. Brozovic voor R. Gagliardini Inter
76' Wissel Milan Wissel P. Cutrone voor N. Kalinic Milan
101' Wissel Inter Wissel Eder voor A. Candreva Inter
104' Doelpunt Milan Doelpunt P. Cutrone met assist van Suso Milan 1-0
104' Gele kaart Milan Gele kaart voor P. Cutrone Milan
112' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Vecino Inter
116' Gele kaart Inter Gele kaart voor B. Valero Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Inter Milan
Opstellingen Milan - Inter Milan

Voorbeschouwing Milan - Inter Milan

Milan en Inter Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Milan en Inter Milan elkaar treffen in de Coppa Italia.