Nabeschouwing Napoli - Udinese (1-0) || Coppa Italia 2017/2018

Dinsdag 19 december 2017 - 21:00 uur



In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Napoli het dinsdag 19 december 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Diego Armando Maradona in Naples.

Via de Napoli - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Udinese (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Napoli en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Fabrizio Pasqua geëindigd in een 1-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door L. Insigne, waarmee Napoli met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Napoli uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Napoli - Udinese
Goals
1
0
Balbezit
64%
36%
Schoten totaal
14
5
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
0
1
Passes
762
418
Overtredingen
9
8
Buitenspel
5
5
Corners
6
3
LIVE Napoli - Udinese 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Udinese Wissel R. De Paul voor J. Jankto Udinese
58' Wissel Napoli Wissel L. Insigne voor E. Giaccherini Napoli
58' Wissel Napoli Wissel D. Mertens voor J. Callejon Napoli
70' Wissel Udinese Wissel S. Widmer voor G. Pezzella Udinese
71' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Insigne met assist van D. Mertens Napoli 1-0
76' Wissel Napoli Wissel Allan voor A. Ounas Napoli
79' Wissel Udinese Wissel K. Lasagna voor Matos Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Udinese
Opstellingen Napoli - Udinese

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Napoli - Udinese

Napoli en Udinese spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Napoli en Udinese in de Coppa Italia vond plaats op 22 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Napoli 0
Winst Udinese 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Napoli - Udinese Opstelling Napoli Opstelling Udinese Live Napoli - Udinese Live Napoli - Udinese kijken Napoli - Udinese kijken Live Napoli - Udinese stream Napoli - Udinese Fox Sports Nabeschouwing Napoli - Udinese Uitslag Napoli - Udinese Statistieken Napoli - Udinese Coppa Italia 2017/2018 Napoli - Udinese wedden Napoli - Udinese gokken Napoli - Udinese Unibet