Nabeschouwing Torino - Carpi (2-0) || Coppa Italia 2017/2018

Woensdag 29 november 2017 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Torino het woensdag 29 november 2017 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Carpi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Carpi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Carpi (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Torino en Carpi is onder leiding van scheidsrechter Illuzzi Lorenzo geëindigd in een 2-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door I. Falque, waarmee Torino met 1-0 de leiding nam. Torino vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Belotti op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Torino.

LIVE Torino - Carpi 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Carpi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Torino Doelpunt I. Falque met assist van M. Niang Torino 1-0
32' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van M. Niang Torino 2-0
55' Wissel Carpi Wissel D. Saric voor D. Giorico Carpi
55' Wissel Torino Wissel L. Boye voor M. Niang Torino
61' Wissel Torino Wissel S. Gustafsson voor D. Baselli Torino
66' Gele kaart Torino Gele kaart voor C. Molinaro Torino
66' Wissel Carpi Wissel G. Malcore voor J. Manconi Carpi
74' Wissel Torino Wissel S. Edera voor I. Falque Torino
86' Wissel Carpi Wissel A. K. Yamga voor D. Vitturini Carpi
92' Gele kaart Carpi Gele kaart voor A. Sabbione Carpi
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Carpi
Opstellingen Torino - Carpi

Voorbeschouwing Torino - Carpi

Torino en Carpi spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Illuzzi Lorenzo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Torino en Carpi elkaar treffen in de Coppa Italia.