Nabeschouwing Udinese - Perugia (8-3) || Coppa Italia 2017/2018

Donderdag 30 november 2017 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2017/2018 neemt Udinese het donderdag 30 november 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Perugia. De wedstrijd wordt gespeeld in Dacia Arena in Udine.

Via de Udinese - Perugia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Udinese - Perugia (8-3)

Het Coppa Italia duel tussen Udinese en Perugia is onder leiding van scheidsrechter Luigi Nasca geëindigd in een 8-3 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Danilo, waarmee Udinese met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 34e minuut voor dat Udinese via M. Lopez op 2-0 kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Udinese, waarmee K. Lasagna zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

A. Cerri zette Perugia even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Luigi Nasca toegekende penalty wist te benutten. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 49e minuut nadat M. Lopez namens Udinese de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 55e minuut was het R. Bianco van Perugia wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Het volgende doelpunt van Perugia viel in de 61e minuut en betekende de 4-3. Het doelpunt kwam op naam van M. Mustacchio. In de 63e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door M. Lopez van Udinese die daarmee tekende voor de 5-3. In de 70e minuut en werd het 6-3 via M. Lopez speler Udinese. Hiermee hield het nog steeds niet op. Uiteindelijk zouden er nog 2 doelpunten gemaakt worden in deze zeer productieve wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luigi Nasca en eindigde de wedstrijd dus met een 8-3 stand in het voordeel van Udinese.

LIVE Udinese - Perugia 8-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Udinese - Perugia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Udinese Doelpunt Danilo met assist van M. Lopez Udinese 1-0
34' Penalty Udinese Penalty M. Lopez Udinese 2-0
38' Gele kaart Perugia Gele kaart voor M. Mustacchio Perugia
40' Doelpunt Udinese Doelpunt K. Lasagna Udinese 3-0
45' Gele kaart Udinese Gele kaart voor B. Nuytinck Udinese
45' Penalty Perugia Penalty A. Cerri Perugia 3-1
49' Doelpunt Udinese Doelpunt M. Lopez met assist van K. Lasagna Udinese 4-1
55' Doelpunt Perugia Doelpunt R. Bianco met assist van A. Cerri Perugia 4-2
57' Wissel Udinese Wissel S. Ingelsson voor A. Balic Udinese
57' Wissel Perugia Wissel N. Casale voor N. Belmonte Perugia
61' Doelpunt Perugia Doelpunt M. Mustacchio Perugia 4-3
62' Gele kaart Perugia Gele kaart voor S. Emmanuello Perugia
63' Penalty Udinese Penalty M. Lopez Udinese 5-3
70' Doelpunt Udinese Doelpunt M. Lopez met assist van S. Ingelsson Udinese 6-3
73' Wissel Udinese Wissel P. Bochniewicz voor G. Pezzella Udinese
76' Wissel Udinese Wissel Ewandro voor K. Lasagna Udinese
82' Doelpunt Udinese Doelpunt S. Ingelsson Udinese 7-3
83' Wissel Perugia Wissel K. Han voor M. Mustacchio Perugia
86' Doelpunt Udinese Doelpunt J. Jankto met assist van Ewandro Udinese 8-3
87' Wissel Perugia Wissel L. Coccolo voor M. Pajac Perugia
90' Gele kaart Perugia Gele kaart voor N. Casale Perugia
Video hoogtepunten en samenvatting Udinese - Perugia
Opstellingen Udinese - Perugia

Voorbeschouwing Udinese - Perugia

Udinese en Perugia spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luigi Nasca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Udinese en Perugia elkaar treffen in de Coppa Italia.