Nabeschouwing Bologna - Juventus (0-2) || Coppa Italia 2018/2019

Zaterdag 12 januari 2019 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Bologna het zaterdag 12 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Juventus.

Via de Bologna - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Juventus (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Bologna en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Federico La Penna geëindigd in een 0-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door F. Bernardeschi, waarmee Juventus met 0-1 de leiding nam. Juventus vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kean op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Juventus.

LIVE Bologna - Juventus 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Juventus Doelpunt F. Bernardeschi Juventus 0-1
30' Gele kaart Juventus Gele kaart voor F. Bernardeschi Juventus
44' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. De Sciglio Juventus
49' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Kean Juventus 0-2
62' Wissel Juventus Wissel Cristiano Ronaldo voor M. Kean Juventus
63' Wissel Bologna Wissel G. Donsah voor M. Svanberg Bologna
69' Gele kaart Juventus Gele kaart voor E. Can Juventus
69' Wissel Bologna Wissel R. Orsolini voor F. Mattiello Bologna
77' Wissel Bologna Wissel R. Palacio voor M. Destro Bologna
77' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor Douglas Costa Juventus
80' Wissel Juventus Wissel Alex Sandro voor L. Spinazzola Juventus
82' Gele kaart Bologna Gele kaart voor R. Soriano Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Juventus
Opstellingen Bologna - Juventus
De opstellingen van Bologna en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bologna gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bologna - Juventus

Bologna en Juventus spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Federico La Penna en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Juventus in de Coppa Italia vond plaats op 8 december 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bologna te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bologna. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.