Nabeschouwing Bologna - Padova (2-0) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Bologna het zondag 12 augustus 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Padova. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Renato Dall'Ara in Bologna.

Via de Bologna - Padova live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bologna - Padova (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Bologna en Padova is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 58e minuut dacht Bologna op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Madonna. Helaas voor Bologna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 70 minuten was het B. Džemaili die Bologna op een 1-0 voorsprong zette. F. Santander dacht na 76 minuten te scoren voor Bologna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte M. Dijks de voorsprong door in de 77e minuut de 2-0 te scoren voor Bologna.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bologna.

Wedstrijdstatistieken Bologna - Padova
2
0
LIVE Bologna - Padova 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bologna - Padova teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Padova Gele kaart voor Padova
34' Gele kaart Padova Gele kaart voor Padova
58' Doelpunt Bologna Doelpunt N. Madonna met assist van S. Salviato Bologna
58' Gele kaart Bologna Gele kaart voor S. Contessa D. Mazzocco Bologna
70' Doelpunt Bologna Doelpunt B. Džemaili Bologna 1-0
73' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Bologna
76' Doelpunt Bologna Doelpunt F. Santander met assist van D. Falcinelli Bologna
77' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Dijks Bologna 2-0
78' Wissel Bologna Wissel Á. Nagy voor E. Pulgar Bologna
87' Wissel Bologna Wissel I. Mbaye voor M. Dijks Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Bologna - Padova
Opstellingen Bologna - Padova

Voorbeschouwing Bologna - Padova

Bologna en Padova spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Fabbri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bologna en Padova in de Coppa Italia vond plaats op 21 augustus 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bologna. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Bologna favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Padova slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.