Nabeschouwing Cagliari - Atalanta (0-2) || Coppa Italia

Maandag 14 januari 2019 - 17:30 uur

In de Coppa Italia neemt Cagliari het maandag 14 januari 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Cagliari - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Atalanta (0-2)

Het Coppa Italia duel tussen Cagliari en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Marco Piccinini geëindigd in een 0-2 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door D. Zapata, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Atalanta opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het M. Pašalić die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Atalanta.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Atalanta.

Wedstrijdstatistieken Cagliari - Atalanta
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
14
24
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
109
112
Gevaarlijke aanvallen
48
63
Passes
394
483
Overtredingen
18
13
Buitenspel
4
1
Corners
7
7
Wissels
3
1
LIVE Cagliari - Atalanta 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Cigarini Cagliari
47' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor R. Freuler Atalanta
57' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor P. Faragò Cagliari
67' Wissel Cagliari Wissel Diego Farias voor L. Pavoletti Cagliari
75' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Rafael Tolói Atalanta
76' Wissel Cagliari Wissel F. Bradarić voor L. Cigarini Cagliari
76' Wissel Cagliari Wissel V. Birsa voor A. Ioniţă Cagliari
81' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor B. Djimsiti Atalanta
88' Doelpunt Atalanta Doelpunt D. Zapata met assist van T. Castagne Atalanta 0-1
91' Wissel Atalanta Wissel M. Pašalić voor A. Gómez Atalanta
93' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Pašalić met assist van D. Zapata Atalanta 0-2
Opstellingen Cagliari - Atalanta
De opstellingen van Cagliari en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Cagliari - Atalanta

Cagliari en Atalanta spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Piccinini en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cagliari en Atalanta elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Cagliari 0
Winst Atalanta 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Cagliari - Atalanta Opstelling Cagliari Opstelling Atalanta Live Cagliari - Atalanta Live Cagliari - Atalanta kijken Cagliari - Atalanta kijken Live Cagliari - Atalanta stream Cagliari - Atalanta Fox Sports Nabeschouwing Cagliari - Atalanta Uitslag Cagliari - Atalanta Statistieken Cagliari - Atalanta Coppa Italia 2018/2019 Cagliari - Atalanta wedden Cagliari - Atalanta gokken Cagliari - Atalanta Unibet