Nabeschouwing FeralpiSalò - Virtus Francavilla (2-0) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 29 juli 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt FeralpiSalò het zondag 29 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Virtus Francavilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Lino Turina in Salò.

Via de FeralpiSalò - Virtus Francavilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FeralpiSalò - Virtus Francavilla (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen FeralpiSalò en Virtus Francavilla is onder leiding van scheidsrechter Fabio Pasciuta geëindigd in een 2-0 overwinning voor FeralpiSalò. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door M. Marchi, waarmee FeralpiSalò met 1-0 de leiding nam. FeralpiSalò vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Marchi op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FeralpiSalò.

LIVE FeralpiSalò - Virtus Francavilla 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FeralpiSalò - Virtus Francavilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Virtus Francavilla Gele kaart voor Virtus Francavilla
29' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor FeralpiSalò
42' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor FeralpiSalò
48' Gele kaart Virtus Francavilla Gele kaart voor Virtus Francavilla
54' Doelpunt FeralpiSalò Doelpunt M. Marchi FeralpiSalò 1-0
60' Gele kaart Virtus Francavilla Gele kaart voor Virtus Francavilla
64' Doelpunt FeralpiSalò Doelpunt M. Marchi FeralpiSalò 2-0
74' Gele kaart FeralpiSalò Gele kaart voor FeralpiSalò
Video hoogtepunten en samenvatting FeralpiSalò - Virtus Francavilla
Opstellingen FeralpiSalò - Virtus Francavilla

Voorbeschouwing FeralpiSalò - Virtus Francavilla

FeralpiSalò en Virtus Francavilla spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Pasciuta en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FeralpiSalò en Virtus Francavilla elkaar treffen in de Coppa Italia.