Nabeschouwing Fiorentina - Atalanta (3-3) || Coppa Italia 2018/2019

Woensdag 27 februari 2019 - 21:00 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Fiorentina het woensdag 27 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Atalanta (3-3)

De Coppa Italia 2018/2019 wedstrijd tussen Fiorentina en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Gómez, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Atalanta vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Pašalić op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist Fiorentina de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via F. Chiesa.

Na 36 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Benassi de 2-2 maakte voor Fiorentina. Atalanta leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 58 minuten op voorsprong na een goal van M. de Roon: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Fiorentina. In de 79e minuut was het L. Muriel die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniele Doveri en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Fiorentina - Atalanta 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez met assist van J. Iličić Atalanta 0-1
18' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Pašalić met assist van J. Iličić Atalanta 0-2
27' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Vitor Hugo Fiorentina
33' Doelpunt Fiorentina Doelpunt F. Chiesa Fiorentina 1-2
35' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor G. Mancini Atalanta
36' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Benassi met assist van L. Muriel Fiorentina 2-2
40' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Rafael Tolói Atalanta
47' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor H. Hateboer Atalanta
52' Wissel Fiorentina Wissel E. Fernandes voor Gerson Fiorentina
58' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. de Roon Atalanta 2-3
76' Wissel Fiorentina Wissel G. Simeone voor B. Dabo Fiorentina
79' Doelpunt Fiorentina Doelpunt L. Muriel met assist van F. Chiesa Fiorentina 3-3
80' Wissel Fiorentina Wissel V. Laurini voor F. Ceccherini Fiorentina
81' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Biraghi Fiorentina
84' Wissel Atalanta Wissel A. Reca voor D. Zapata Atalanta
87' Wissel Atalanta Wissel M. Barrow voor A. Gómez Atalanta
94' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor V. Laurini Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Atalanta
Opstellingen Fiorentina - Atalanta
De opstellingen van Fiorentina en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Fiorentina - Atalanta

Fiorentina en Atalanta spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Atalanta in de Coppa Italia vond plaats op 21 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.