Nabeschouwing Inter Milan - Benevento (6-2) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 13 januari 2019 - 18:00 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Inter Milan het zondag 13 januari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Benevento. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter Milan - Benevento live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Benevento (6-2)

Het Coppa Italia duel tussen Inter Milan en Benevento is onder leiding van scheidsrechter Antonio Giua geëindigd in een 6-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. M. Icardi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Inter vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Inter vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Candreva op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Inter, waarmee Dalbert Henrique zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Inter geen gas terug, waardoor in de 48e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Lautaro Martínez. Na 58 minuten wist Benevento eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van R. Insigne bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 66e minuut was het Lautaro Martínez van Inter wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Benevento om te scoren. In de 74e minuut zette F. Bandinelli de stand op 5-2 in het voordeel van Benevento. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Inter. Het was A. Candreva die in de 95e minuut de stand op 6-2 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antonio Giua bij een 6-2 eindstand in het voordeel van Inter Milan.

LIVE Inter Milan - Benevento 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Benevento teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Inter Penalty M. Icardi Inter 1-0
7' Doelpunt Inter Doelpunt A. Candreva Inter 2-0
12' Gele kaart Inter Gele kaart voor Š. Vrsaljko Inter
18' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Gagliardini Inter
46' Doelpunt Inter Doelpunt Dalbert Henrique met assist van I. Perišić Inter 3-0
46' Wissel Inter Wissel M. Politano voor M. Icardi Inter
48' Doelpunt Inter Doelpunt Lautaro Martínez met assist van I. Perišić Inter 4-0
58' Doelpunt Benevento Doelpunt R. Insigne Benevento 4-1
66' Doelpunt Inter Doelpunt Lautaro Martínez met assist van I. Perišić Inter 5-1
67' Wissel Inter Wissel Borja Valero voor I. Perišić Inter
68' Gele kaart Benevento Gele kaart voor L. Montipò Benevento
74' Doelpunt Benevento Doelpunt F. Bandinelli met assist van R. Improta Benevento 5-2
74' Wissel Benevento Wissel F. Ricci voor M. Coda Benevento
82' Wissel Inter Wissel João Mário voor M. Brozović Inter
83' Wissel Benevento Wissel J. Billong voor A. Tuia Benevento
85' Wissel Benevento Wissel S. Sanogo voor C. Buonaiuto Benevento
95' Doelpunt Inter Doelpunt A. Candreva met assist van João Mário Inter 6-2
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Benevento
Opstellingen Inter Milan - Benevento
De opstellingen van Inter Milan en Benevento zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Benevento zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Benevento

Inter Milan en Benevento spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Giua en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Inter Milan en Benevento elkaar treffen in de Coppa Italia.