Nabeschouwing Lazio - Milan (0-0) || Coppa Italia

Dinsdag 26 februari 2019 - 21:00 uur

In de Coppa Italia neemt Lazio het dinsdag 26 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Lazio - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Milan (0-0)

In de Coppa Italia heeft de wedstrijd tussen Lazio en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Lazio en Milan gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Lazio, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Orsato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Milan
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
16
7
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
115
109
Gevaarlijke aanvallen
60
31
Passes
462
527
Overtredingen
15
4
Buitenspel
4
0
Corners
5
1
Wissels
3
3
LIVE Lazio - Milan 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Wissel Milan Wissel H. Çalhanoğlu voor F. Kessié Milan
35' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
44' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Romagnoli Milan
73' Wissel Milan Wissel Samu Castillejo voor Suso Milan
73' Wissel Lazio Wissel Luis Alberto voor M. Parolo Lazio
78' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Patric Lazio
78' Gele kaart Milan Gele kaart voor D. Calabria Milan
80' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Donnarumma Milan
81' Wissel Lazio Wissel F. Caicedo voor C. Immobile Lazio
85' Wissel Milan Wissel L. Biglia voor Lucas Paquetá Milan
90' Wissel Lazio Wissel A. Marušić voor Rômulo Lazio
Opstellingen Lazio - Milan
De opstellingen van Lazio en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Milan

Lazio en Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lazio en Milan elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Lazio 0
Winst Milan 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Lazio - Milan Opstelling Lazio Opstelling Milan Live Lazio - Milan Live Lazio - Milan kijken Lazio - Milan kijken Live Lazio - Milan stream Lazio - Milan Fox Sports Nabeschouwing Lazio - Milan Uitslag Lazio - Milan Statistieken Lazio - Milan Coppa Italia 2018/2019 Lazio - Milan wedden Lazio - Milan gokken Lazio - Milan Unibet