Nabeschouwing Lazio - Novara (4-1) || Coppa Italia 2018/2019

Zaterdag 12 januari 2019 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Lazio het zaterdag 12 januari 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Novara.

Via de Lazio - Novara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Novara (4-1)

Het Coppa Italia duel tussen Lazio en Novara is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Luis Alberto, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Lazio kreeg via C. Immobile in de 20e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat de arbiter de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 20e werd de voorsprong voor Lazio verdubbeld dankzij een doelpunt van C. Immobile.

In de 35e minuut volgde een derde treffer van Lazio, waarmee C. Immobile zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Lazio geen gas terug, waardoor in de 48e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. Milinković-Savić. In de 49e minuut werd de stand op 4-1 gezet na een benutte penalty van Novara speler U. Eusepi.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Lazio.

LIVE Lazio - Novara 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Novara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Lazio Doelpunt Luis Alberto met assist van C. Immobile Lazio 1-0
20' Penalty gemist Lazio Penalty gemist C. Immobile Lazio
20' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile Lazio 2-0
35' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van J. Lukaku Lazio 3-0
48' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Milinković-Savić Lazio 4-0
49' Penalty Novara Penalty U. Eusepi Novara 4-1
57' Wissel Novara Wissel D. Buzzegoli voor Ronaldo Novara
57' Wissel Novara Wissel L. Cattaneo voor J. Manconi Novara
62' Wissel Lazio Wissel R. Durmisi voor J. Lukaku Lazio
63' Wissel Lazio Wissel V. Berisha voor Luis Alberto Lazio
73' Wissel Novara Wissel A. Mallamo voor Nicolás Schiavi Novara
76' Wissel Lazio Wissel Pedro Neto voor A. Marušić Lazio