Nabeschouwing Napoli - Sassuolo (2-0) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 13 januari 2019 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Napoli het zondag 13 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sassuolo.

Via de Napoli - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Napoli - Sassuolo (2-0)

Het Coppa Italia duel tussen Napoli en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Daniele Chiffi geëindigd in een 2-0 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Milik, waarmee Napoli met 1-0 de leiding nam. Napoli vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Fabián Ruiz op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Napoli.

LIVE Napoli - Sassuolo 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Napoli - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Napoli Doelpunt A. Milik Napoli 1-0
34' Gele kaart Napoli Gele kaart voor N. Maksimović Napoli
45' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Berardi Sassuolo
46' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor G. Magnani Sassuolo
49' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Locatelli Sassuolo
58' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Peluso Sassuolo
64' Gele kaart Napoli Gele kaart voor A. Ounas Napoli
69' Wissel Sassuolo Wissel K. Babacar voor F. Đuričić Sassuolo
70' Wissel Sassuolo Wissel J. Boga voor K. Boateng Sassuolo
71' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Mário Rui Napoli
71' Wissel Napoli Wissel Allan voor A. Ounas Napoli
74' Doelpunt Napoli Doelpunt Fabián Ruiz met assist van A. Milik Napoli 2-0
82' Wissel Napoli Wissel A. Younes voor José Callejón Napoli
82' Wissel Sassuolo Wissel C. DellOrco voor Rogério Sassuolo
90' Wissel Napoli Wissel G. Gaetano voor A. Milik Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Napoli - Sassuolo
Opstellingen Napoli - Sassuolo
De opstellingen van Napoli en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Napoli gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Napoli - Sassuolo

Napoli en Sassuolo spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Chiffi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Napoli en Sassuolo elkaar treffen in de Coppa Italia.