Nabeschouwing Parma - Pisa (0-1) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Parma het zondag 12 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Pisa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Parma - Pisa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Parma - Pisa (0-1)

Het Coppa Italia duel tussen Parma en Pisa is onder leiding van scheidsrechter Marco Serra geëindigd in een 0-1 overwinning voor Pisa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door R. Zammarini, waarmee Pisa met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Pisa.

Wedstrijdstatistieken Parma - Pisa
LIVE Parma - Pisa 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Parma - Pisa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Pisa Doelpunt R. Zammarini Pisa 0-1
51' Gele kaart Parma Gele kaart voor A. Meroni A. De Vitis Parma
63' Wissel Parma Wissel L. Verna voor N. Izzillo Parma
63' Wissel Parma Wissel A. da Cruz voor A. Di Gaudio Parma
72' Gele kaart Parma Gele kaart voor J. Biabiany F. Dimarco Parma
76' Gele kaart Parma Gele kaart voor L. Cuppone G. Masucci Parma
77' Gele kaart Parma Gele kaart voor Y. Baraye C. Galano Parma
78' Gele kaart Parma Gele kaart voor R. Gagliolo Parma
Video hoogtepunten en samenvatting Parma - Pisa
Opstellingen Parma - Pisa
De opstellingen van Parma en Pisa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Parma gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Pisa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach
Wissels Parma
Coach Davy De Schrijver
Wissels Pisa
Voorbeschouwing Parma - Pisa

Parma en Pisa spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Serra en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Parma en Pisa elkaar treffen in de Coppa Italia.