Nabeschouwing Pescara - Pordenone (2-2) (4-3 na strafschoppen) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 5 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Pescara het zondag 5 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Pordenone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Pescara - Pordenone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pescara - Pordenone (2-2) (4-3 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Pescara en Pordenone is onder leiding van scheidsrechter Antonio Di Martino geëindigd in een overwinning voor Pescara. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Pescara het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door G. Brugman, waarmee Pescara met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van S. Burrai in de 68e minuut zorgde er even later voor dat Pordenone weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 70e minuut zette A. Cocco zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Pescara de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Magnaghi de 2-2 maakte voor Pordenone. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-3 score in het voordeel van Pescara, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Pescara - Pordenone 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pescara - Pordenone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Pescara Doelpunt G. Brugman Pescara 1-0
53' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor M. Meneghetti Pordenone
53' Gele kaart Pescara Gele kaart voor A. Balzano Pescara
58' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor F. Bombagi Pordenone
68' Gele kaart Pescara Gele kaart voor G. Scognamiglio Pescara
68' Penalty Pordenone Penalty S. Burrai Pordenone 1-1
70' Doelpunt Pescara Doelpunt A. Cocco Pescara 2-1
75' Wissel Pordenone Wissel A. Lovisa voor E. Berrettoni Pordenone
76' Wissel Pescara Wissel C. Bunino voor L. Mancuso Pescara
77' Wissel Pordenone Wissel P. Ciurria voor L. Candellone Pordenone
79' Doelpunt Pordenone Doelpunt S. Magnaghi Pordenone 2-2
87' Wissel Pordenone Wissel P. Bertoli voor S. Magnaghi Pordenone
93' Gele kaart Pescara Gele kaart voor Pescara
95' Wissel Pescara Wissel G. Monachello voor A. Cocco Pescara
99' Wissel Pescara Wissel A. Palazzi voor L. Memushaj Pescara
100' Wissel Pordenone Wissel L. Lulli voor G. Misuraca Pordenone
106' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor L. Lulli Pordenone
117' Wissel Pescara Wissel M. Proietti voor M. Antonucci Pescara
123' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor Pordenone
124' Gele kaart Pordenone Gele kaart voor Pordenone
1' Penalty gemist in shootout Pordenone Penalty gemist in shootout M. De Agostini Pordenone
1' Penalty gescoord in shootout Pescara Penalty gescoord in shootout G. Brugman Pescara 1-0
2' Penalty gescoord in shootout Pordenone Penalty gescoord in shootout S. Burrai Pordenone 1-1
2' Penalty gemist in shootout Pescara Penalty gemist in shootout G. Monachello Pescara
3' Penalty gescoord in shootout Pordenone Penalty gescoord in shootout F. Bombagi Pordenone 1-2
3' Penalty gemist in shootout Pescara Penalty gemist in shootout Pepín Pescara
4' Penalty gescoord in shootout Pordenone Penalty gescoord in shootout P. Ciurria Pordenone 1-3
4' Penalty gescoord in shootout Pescara Penalty gescoord in shootout A. Gravillon Pescara 2-3
5' Penalty gemist in shootout Pordenone Penalty gemist in shootout M. Stefani Pordenone
5' Penalty gescoord in shootout Pescara Penalty gescoord in shootout C. Bunino Pescara 3-3
6' Penalty gemist in shootout Pordenone Penalty gemist in shootout P. Bertoli Pordenone
6' Penalty gescoord in shootout Pescara Penalty gescoord in shootout Pescara 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Pescara - Pordenone
Opstellingen Pescara - Pordenone

Voorbeschouwing Pescara - Pordenone

Pescara en Pordenone spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Di Martino en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pescara en Pordenone in de Coppa Italia vond plaats op 11 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Pescara. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Pescara favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Pordenone slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.