Nabeschouwing Salernitana - Rezzato (6-1) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 5 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Salernitana het zondag 5 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rezzato. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Arechi in Salerno.

Via de Salernitana - Rezzato live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salernitana - Rezzato (6-1)

Het Coppa Italia duel tussen Salernitana en Rezzato is onder leiding van scheidsrechter Aleandro Di Paolo geëindigd in een 6-1 overwinning voor Salernitana. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door R. Bocalon, waarmee Salernitana met 1-0 de leiding nam. Rezzato kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Bruno, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette A. Vuletich zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Salernitana de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor Salernitana vergroot nadat R. Bocalon de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 81e minuut nadat E. Volpicelli namens Salernitana de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 84e minuut was het M. Odjer van Salernitana wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Salernitana mocht L. Castiglia in de 91e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleandro Di Paolo bij een 6-1 eindstand in het voordeel van Salernitana.

LIVE Salernitana - Rezzato 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salernitana - Rezzato teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Salernitana Doelpunt R. Bocalon Salernitana 1-0
37' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor A. Palumbo Salernitana
40' Gele kaart Salernitana Gele kaart voor R. Bocalon Salernitana
61' Doelpunt Rezzato Doelpunt S. Bruno Rezzato 1-1
62' Doelpunt Salernitana Doelpunt A. Vuletich Salernitana 2-1
63' Wissel Rezzato Wissel A. Siniscalchi voor G. Boldini Rezzato
68' Doelpunt Salernitana Doelpunt R. Bocalon Salernitana 3-1
76' Wissel Salernitana Wissel E. Volpicelli voor A. Vuletich Salernitana
77' Wissel Rezzato Wissel N. DAgostino voor E. Geroni Rezzato
81' Doelpunt Salernitana Doelpunt E. Volpicelli Salernitana 4-1
84' Doelpunt Salernitana Doelpunt M. Odjer Salernitana 5-1
91' Doelpunt Salernitana Doelpunt L. Castiglia Salernitana 6-1
Video hoogtepunten en samenvatting Salernitana - Rezzato
Opstellingen Salernitana - Rezzato

Voorbeschouwing Salernitana - Rezzato

Salernitana en Rezzato spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleandro Di Paolo en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salernitana en Rezzato elkaar treffen in de Coppa Italia.