Nabeschouwing Sampdoria - Viterbese Castrense (1-0) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Sampdoria het zondag 12 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Viterbese Castrense. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Sampdoria - Viterbese Castrense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sampdoria - Viterbese Castrense (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Sampdoria en Viterbese Castrense is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Aureliano geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 46e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Jankto. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Sampdoria dat via G. Caprari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianluca Aureliano. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 75e minuut gemaakt door J. Jankto waardoor Sampdoria met 1-0 aan de leiding kwam.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sampdoria uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Sampdoria - Viterbese Castrense
1
0
LIVE Sampdoria - Viterbese Castrense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sampdoria - Viterbese Castrense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Viterbese Castrense Gele kaart voor Viterbese Castrense
46' Doelpunt Sampdoria Doelpunt J. Jankto met assist van K. Linetty Sampdoria
46' Wissel Viterbese Castrense Wissel A. Polidori voor A. Zerbin Viterbese Castrense
54' Doelpunt Sampdoria Doelpunt G. Caprari met assist van G. Defrel Sampdoria
66' Wissel Viterbese Castrense Wissel P. Valagussa voor J. Vandeputte Viterbese Castrense
75' Doelpunt Sampdoria Doelpunt J. Jankto Sampdoria 1-0
77' Wissel Viterbese Castrense Wissel F. Roberti voor D. Cenciarelli Viterbese Castrense
94' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor N. Murru Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Sampdoria - Viterbese Castrense
Opstellingen Sampdoria - Viterbese Castrense
De opstellingen van Sampdoria en Viterbese Castrense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sampdoria gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Viterbese Castrense zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach
Wissels Sampdoria
Coach Allan Deschodt
Wissels Viterbese Castrense
Voorbeschouwing Sampdoria - Viterbese Castrense

Sampdoria en Viterbese Castrense spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sampdoria en Viterbese Castrense elkaar treffen in de Coppa Italia.