Nabeschouwing Spezia - Sambenedettese (2-1) || Coppa Italia 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Spezia het zaterdag 4 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sambenedettese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Alberto Picco in La Spezia.

Via de Spezia - Sambenedettese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spezia - Sambenedettese (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Spezia en Sambenedettese is onder leiding van scheidsrechter Antonio Giua geëindigd in een 2-1 overwinning voor Spezia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door N. Pierini, waarmee Spezia met 1-0 de leiding nam. Sambenedettese kwam in de 77e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Gelonese, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette P. Bartolomei zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Spezia de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Giua, waardoor Spezia een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Spezia - Sambenedettese 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spezia - Sambenedettese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Sambenedettese Gele kaart voor G. Biondi Sambenedettese
51' Gele kaart Sambenedettese Gele kaart voor Sambenedettese
59' Gele kaart Sambenedettese Gele kaart voor Sambenedettese
63' Wissel Sambenedettese Wissel M. Minnozzi voor E. Calderini Sambenedettese
66' Doelpunt Spezia Doelpunt N. Pierini Spezia 1-0
72' Wissel Sambenedettese Wissel A. Gemignani voor L. Cecchini Sambenedettese
77' Doelpunt Sambenedettese Doelpunt L. Gelonese Sambenedettese 1-1
78' Wissel Spezia Wissel M. Ricci voor L. Mora Spezia
82' Doelpunt Spezia Doelpunt P. Bartolomei Spezia 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Spezia - Sambenedettese
Opstellingen Spezia - Sambenedettese

Voorbeschouwing Spezia - Sambenedettese

Spezia en Sambenedettese spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Giua en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spezia en Sambenedettese elkaar treffen in de Coppa Italia.