Nabeschouwing Trapani - Campodarsego (1-0) || Coppa Italia 2018/2019

Zondag 29 juli 2018 - 20:30 uur



In de Coppa Italia 2018/2019 neemt Trapani het zondag 29 juli 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Campodarsego. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Polisportivo Provinciale in Trapani.

Via de Trapani - Campodarsego live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trapani - Campodarsego (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Trapani en Campodarsego is onder leiding van scheidsrechter Eduart Pashuku geëindigd in een 1-0 overwinning voor Trapani. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door F. Evacuo, waarmee Trapani met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Trapani.

Wedstrijdstatistieken Trapani - Campodarsego
Goals
1
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
70
67
Gevaarlijke aanvallen
48
39
Corners
4
5
LIVE Trapani - Campodarsego 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trapani - Campodarsego teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Trapani Doelpunt F. Evacuo Trapani 1-0
50' Gele kaart Campodarsego Gele kaart voor N. Zane Campodarsego
90' Gele kaart Trapani Gele kaart voor E. Canino Trapani
Video hoogtepunten en samenvatting Trapani - Campodarsego
Opstellingen Trapani - Campodarsego

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Trapani - Campodarsego

Trapani en Campodarsego spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eduart Pashuku en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Trapani en Campodarsego elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Trapani 0
Winst Campodarsego 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Trapani - Campodarsego Opstelling Trapani Opstelling Campodarsego Live Trapani - Campodarsego Live Trapani - Campodarsego kijken Trapani - Campodarsego kijken Live Trapani - Campodarsego stream Trapani - Campodarsego Fox Sports Nabeschouwing Trapani - Campodarsego Uitslag Trapani - Campodarsego Statistieken Trapani - Campodarsego Coppa Italia 2018/2019 Trapani - Campodarsego wedden Trapani - Campodarsego gokken Trapani - Campodarsego Unibet