Nabeschouwing Arezzo - Turris Neapolis (1-0) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 4 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Arezzo het zondag 4 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Turris Neapolis. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Città di Arezzo in Arezzo.

Via de Arezzo - Turris Neapolis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arezzo - Turris Neapolis (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Arezzo en Turris Neapolis is onder leiding van scheidsrechter Davide Moriconi geëindigd in een 1-0 overwinning voor Arezzo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door N. Belloni, waarmee Arezzo met 1-0 de leiding nam. In de 75e minuut kreeg S. Sereni van Arezzo voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Arezzo de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Arezzo uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Arezzo - Turris Neapolis 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arezzo - Turris Neapolis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Arezzo Gele kaart voor S. Sereni Arezzo
56' Doelpunt Arezzo Doelpunt N. Belloni Arezzo 1-0
75' Tweede gele kaart Arezzo Tweede gele kaart voor S. Sereni Arezzo
84' Gele kaart Turris Gele kaart voor F. Di Nunzio Turris
86' Gele kaart Arezzo Gele kaart voor N. Belloni Arezzo
Video hoogtepunten en samenvatting Arezzo - Turris Neapolis
Opstellingen Arezzo - Turris Neapolis
De opstellingen van Arezzo en Turris Neapolis zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Turris Neapolis
13
24 Simone Del Prete M
6 Felice Prevete M
20 Gennaro De Simone M
Voorbeschouwing Arezzo - Turris Neapolis

Arezzo en Turris Neapolis spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Moriconi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arezzo en Turris Neapolis elkaar treffen in de Coppa Italia.