Nabeschouwing Benevento - Monza (3-4) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Benevento het zondag 11 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Monza. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ciro Vigorito in Benevento.

Via de Benevento - Monza live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benevento - Monza (3-4)

Het Coppa Italia duel tussen Benevento en Monza is onder leiding van scheidsrechter Antonio Di Martino geëindigd in een 3-4 overwinning voor Monza. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Monza kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van G. Bellusci. Monza vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Finotto op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Monza, waarmee S. Iocolano zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 51 minuten deed A. Tello iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Benevento werd verkleind tot 1-3. In de 83e minuut kwam Benevento weer dichterbij, nadat A. Tello de stand terug wist te brengen naar 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 88e minuut was het M. Finotto van Monza wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Benevento mocht N. Viola in de 94e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 3-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Antonio Di Martino bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Monza.

LIVE Benevento - Monza 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benevento - Monza teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Monza Doelpunt G. Bellusci Monza 0-1
17' Doelpunt Monza Doelpunt M. Finotto Monza 0-2
26' Gele kaart Monza Gele kaart voor F. Lepore Monza
27' Gele kaart Benevento Gele kaart voor R. Improta Benevento
37' Wissel Monza Wissel N. Rigoni voor M. Armellino Monza
38' Gele kaart Monza Gele kaart voor M. Fossati Monza
46' Wissel Benevento Wissel P. Schiattarella voor R. Improta Benevento
49' Doelpunt Monza Doelpunt S. Iocolano Monza 0-3
50' Gele kaart Monza Gele kaart voor E. Lamanna Monza
51' Doelpunt Benevento Doelpunt A. Tello Benevento 1-3
53' Gele kaart Benevento Gele kaart voor A. Tello Benevento
57' Wissel Benevento Wissel M. Sau voor S. Armenteros Benevento
59' Wissel Monza Wissel A. DErrico voor C. Chirico Monza
62' Wissel Monza Wissel A. Anastasio voor M. Fossati Monza
66' Wissel Benevento Wissel O. Kragl voor R. Insigne Benevento
74' Gele kaart Monza Gele kaart voor A. Anastasio Monza
75' Gele kaart Benevento Gele kaart voor L. Antei Benevento
75' Gele kaart Benevento Gele kaart voor Benevento
83' Doelpunt Benevento Doelpunt A. Tello Benevento 2-3
88' Doelpunt Monza Doelpunt M. Finotto Monza 2-4
94' Penalty Benevento Penalty N. Viola Benevento 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Benevento - Monza
Opstellingen Benevento - Monza
De opstellingen van Benevento en Monza zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Benevento - Monza

Benevento en Monza spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Di Martino en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Benevento en Monza elkaar treffen in de Coppa Italia.