Nabeschouwing Cagliari - Chievo (2-1) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 18 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Cagliari het zondag 18 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Sardegna Arena in Cagliari.

Via de Cagliari - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cagliari - Chievo (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Cagliari en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Antonio Giua geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Joao Pedro, waarmee Cagliari met 1-0 de leiding nam. Cagliari vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Rog op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut moest Cagliari verder met een man minder nadat Rafael een rode kaart had gekregen.

In de 42e minuut was het Chievo dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van M. Pucciarelli, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antonio Giua, waardoor Cagliari een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cagliari - Chievo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cagliari - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Cagliari Doelpunt Joao Pedro Cagliari 1-0
17' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Rog Cagliari 2-0
40' Rode kaart Cagliari Rode kaart voor Rafael Cagliari
41' Wissel Cagliari Wissel S. Aresti voor V. Birsa Cagliari
42' Doelpunt Chievo Doelpunt M. Pucciarelli Chievo 2-1
44' Gele kaart Chievo Gele kaart voor Chievo
70' Wissel Cagliari Wissel N. Nandez voor M. Rog Cagliari
73' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Bertagnoli Chievo
73' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor R. Nainggolan Cagliari
76' Wissel Chievo Wissel E. Vignato voor M. Pucciarelli Chievo
84' Wissel Cagliari Wissel F. Pisacane voor S. Pinna Cagliari
90' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Pina Nunes Chievo
Video hoogtepunten en samenvatting Cagliari - Chievo
Opstellingen Cagliari - Chievo
De opstellingen van Cagliari en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cagliari gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cagliari - Chievo

Cagliari en Chievo spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Giua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cagliari en Chievo in de Coppa Italia vond plaats op 5 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Cagliari favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.