Nabeschouwing Cittadella - Calcio Padova (3-0) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Cittadella het zondag 11 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Calcio Padova. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pier Cesare Tombolato in Cittadella.

Via de Cittadella - Calcio Padova live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cittadella - Calcio Padova (3-0)

Het Coppa Italia duel tussen Cittadella en Calcio Padova is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 3-0 overwinning voor Cittadella. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Iori, waarmee Cittadella met 1-0 de leiding nam. Cittadella vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Diaw op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut kreeg M. Iori van Cittadella voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Cittadella de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 87e minuut volgde een derde treffer van Cittadella, waarmee Z. Celar zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniele Orsato, waardoor Cittadella een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Cittadella - Calcio Padova 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cittadella - Calcio Padova teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor Cittadella
16' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor M. Iori Cittadella
22' Gele kaart Padova Gele kaart voor L. Castiglia Padova
25' Doelpunt Cittadella Doelpunt M. Iori Cittadella 1-0
28' Doelpunt Cittadella Doelpunt D. Diaw Cittadella 2-0
37' Gele kaart Padova Gele kaart voor I. Rondanini Padova
44' Gele kaart Padova Gele kaart voor C. Pelagatti Padova
45' Gele kaart Padova Gele kaart voor A. Kresic Padova
61' Wissel Cittadella Wissel Z. Celar voor G. Panico Cittadella
71' Tweede gele kaart Cittadella Tweede gele kaart voor M. Iori Cittadella
74' Wissel Padova Wissel M. Lovato voor N. Cherubin Padova
75' Wissel Cittadella Wissel A. Rizzo voor C. Mora Cittadella
79' Wissel Padova Wissel M. Daffara voor I. Rondanini Padova
84' Wissel Cittadella Wissel N. Pavan voor D. Diaw Cittadella
85' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor M. Gargiulo Cittadella
87' Doelpunt Cittadella Doelpunt Z. Celar Cittadella 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Cittadella - Calcio Padova
Opstellingen Cittadella - Calcio Padova

Voorbeschouwing Cittadella - Calcio Padova

Cittadella en Calcio Padova spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cittadella en Calcio Padova elkaar treffen in de Coppa Italia.