Nabeschouwing Cittadella - Carpi (3-3) (5-4 na strafschoppen) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 18 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Cittadella het zondag 18 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Carpi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Pier Cesare Tombolato in Cittadella.

Via de Cittadella - Carpi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cittadella - Carpi (3-3) (5-4 na strafschoppen)

Het Coppa Italia duel tussen Cittadella en Carpi is onder leiding van scheidsrechter Manuel Volpi geëindigd in een overwinning voor Cittadella. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Cittadella het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. D. Diaw maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Cittadella vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van M. Vano in de 43e minuut zorgde er even later voor dat Carpi weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 71e minuut zette Z. Celar zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cittadella de leiding in de wedstrijd nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen M. Vano in de 91e minuut de 2-2 maakte namens Carpi. In de 94e minuut werd M. Drudi van Cittadella met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Carpi met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Carpi dat via M. Vano nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 94e minuut. Een penalty na 101 minuten had Cittadella een goal moeten opleveren, maar Z. Celar wist deze kans helaas niet verzilveren, waardoor de score onveranderd bleef. Even later in de 118e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 3-3 gezet door F. Proia van Cittadella.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-4 score in het voordeel van Cittadella, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Cittadella - Carpi 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cittadella - Carpi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Carpi Gele kaart voor A. Rossini Carpi
25' Penalty Cittadella Penalty D. Diaw Cittadella 1-0
38' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor Cittadella
43' Penalty Carpi Penalty M. Vano Carpi 1-1
70' Wissel Carpi Wissel A. Arrighini voor I. Carta Carpi
71' Doelpunt Cittadella Doelpunt Z. Celar Cittadella 2-1
77' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor Cittadella
84' Wissel Carpi Wissel Maurizi voor E. Jelenic Carpi
91' Doelpunt Carpi Doelpunt M. Vano Carpi 2-2
91' Wissel Carpi Wissel D. Sarzi voor M. Lomolino Carpi
94' Rode kaart Cittadella Rode kaart voor M. Drudi Cittadella
94' Doelpunt Carpi Doelpunt M. Vano Carpi 2-3
99' Wissel Carpi Wissel L. Fofana voor D. Saric Carpi
100' Gele kaart Carpi Gele kaart voor Carpi
101' Penalty gemist Cittadella Penalty gemist Z. Celar Cittadella
103' Gele kaart Cittadella Gele kaart voor Cittadella
114' Gele kaart Carpi Gele kaart voor Carpi
118' Doelpunt Cittadella Doelpunt F. Proia Cittadella 3-3
1' Penalty gescoord in shootout Carpi Penalty gescoord in shootout Maurizi Carpi 0-1
1' Penalty gescoord in shootout Cittadella Penalty gescoord in shootout S. Branca Cittadella 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Carpi Penalty gescoord in shootout D. Sarzi Carpi 1-2
2' Penalty gescoord in shootout Cittadella Penalty gescoord in shootout G. Panico Cittadella 2-2
3' Penalty gescoord in shootout Carpi Penalty gescoord in shootout M. Vano Carpi 2-3
3' Penalty gescoord in shootout Cittadella Penalty gescoord in shootout Z. Celar Cittadella 3-3
4' Penalty gescoord in shootout Carpi Penalty gescoord in shootout L. Fofana Carpi 3-4
4' Penalty gescoord in shootout Cittadella Penalty gescoord in shootout F. Proia Cittadella 4-4
5' Penalty gemist in shootout Carpi Penalty gemist in shootout A. Arrighini Carpi
5' Penalty gescoord in shootout Cittadella Penalty gescoord in shootout G. Vrioni Cittadella 5-4
Video hoogtepunten en samenvatting Cittadella - Carpi
Opstellingen Cittadella - Carpi
De opstellingen van Cittadella en Carpi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cittadella gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Carpi zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.