Nabeschouwing Cremonese - Empoli (1-0) || Coppa Italia 2019/2020

Dinsdag 3 december 2019 - 15:00 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Cremonese het dinsdag 3 december 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giovanni Zini in Cremona.

Via de Cremonese - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cremonese - Empoli (1-0)

Het Coppa Italia duel tussen Cremonese en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Daniel Amabile geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cremonese. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door M. Claiton, waarmee Cremonese met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Cremonese dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Cremonese.

LIVE Cremonese - Empoli 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cremonese - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor M. Claiton Cremonese
35' Doelpunt Cremonese Doelpunt M. Claiton met assist van M. Castagnetti Cremonese 1-0
46' Wissel Cremonese Wissel F. Migliore voor M. Bianchetti Cremonese
62' Wissel Empoli Wissel F. Bandinelli voor J. Balkovec Empoli
67' Wissel Cremonese Wissel L. Valzania voor D. Soddimo Cremonese
70' Wissel Empoli Wissel D. Merola voor K. Piscopo Empoli
79' Wissel Empoli Wissel S. Ricci voor D. Frattesi Empoli
84' Wissel Cremonese Wissel D. Ciofani voor F. Ceravolo Cremonese
90' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Pirrello Empoli
92' Gele kaart Cremonese Gele kaart voor M. Castagnetti Cremonese
Video hoogtepunten en samenvatting Cremonese - Empoli
Opstellingen Cremonese - Empoli
De opstellingen van Cremonese en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cremonese gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Empoli zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cremonese - Empoli

Cremonese en Empoli spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Amabile en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cremonese en Empoli elkaar treffen in de Coppa Italia.