Nabeschouwing Empoli - Pescara (2-1) (na verlenging) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 18 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Empoli het zondag 18 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Pescara.

Via de Empoli - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Pescara (2-1) (na verlenging)

Het Coppa Italia duel tussen Empoli en Pescara is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 2-1 overwinning voor Empoli. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Empoli dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Tumminello, waarmee Pescara met 0-1 de leiding nam. Empoli kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Dezi, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. In de 101e minuut kreeg D. Maietta van Empoli voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Empoli de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat S. Moreo namens Empoli in de 103e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette. In de 107e minuut werd M. Tumminello van Pescara met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Empoli met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Maurizio Mariani af en was het Empoli die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-1 overwinning.

LIVE Empoli - Pescara 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Pescara Doelpunt M. Tumminello Pescara 0-1
26' Doelpunt Empoli Doelpunt J. Dezi Empoli 1-1
51' Gele kaart Pescara Gele kaart voor M. Brunori Pescara
58' Wissel Empoli Wissel S. Moreo voor A. La Gumina Empoli
64' Wissel Pescara Wissel A. Cisco voor C. Galano Pescara
78' Gele kaart Empoli Gele kaart voor D. Maietta Empoli
80' Wissel Empoli Wissel J. Balkovec voor L. Antonelli Empoli
84' Wissel Pescara Wissel L. Memushaj voor M. Busellato Pescara
101' Tweede gele kaart Empoli Tweede gele kaart voor D. Maietta Empoli
101' Wissel Empoli Wissel S. Romagnoli voor J. Dezi Empoli
102' Wissel Pescara Wissel G. Zappa voor M. Brunori Pescara
103' Doelpunt Empoli Doelpunt S. Moreo Empoli 2-1
107' Rode kaart Pescara Rode kaart voor M. Tumminello Pescara
108' Wissel Pescara Wissel G. Borrelli voor A. Bruno Pescara
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Pescara
Opstellingen Empoli - Pescara
De opstellingen van Empoli en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Pescara zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Christian Bucchi
Voorbeschouwing Empoli - Pescara

Empoli en Pescara spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Empoli en Pescara elkaar treffen in de Coppa Italia.