Nabeschouwing Empoli - Reggina (2-1) || Coppa Italia 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia 2019/2020 neemt Empoli het zondag 11 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Reggina.

Via de Empoli - Reggina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Reggina (2-1)

Het Coppa Italia duel tussen Empoli en Reggina is onder leiding van scheidsrechter Alessandro Prontera geëindigd in een 2-1 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Mancuso, waarmee Empoli met 1-0 de leiding nam. Reggina kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Corazza, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut moest Reggina verder met een man minder nadat N. Kirwan een rode kaart had gekregen.

In de 72e minuut was het Empoli dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van L. Antonelli, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alessandro Prontera, waardoor Empoli een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Empoli - Reggina 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Reggina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Empoli Gele kaart voor K. Laribi Empoli
12' Gele kaart Reggina Gele kaart voor Reggina
22' Doelpunt Empoli Doelpunt Mancuso Empoli 1-0
28' Doelpunt Reggina Doelpunt S. Corazza Reggina 1-1
32' Gele kaart Reggina Gele kaart voor Reggina
41' Gele kaart Reggina Gele kaart voor G. Loiacono Reggina
46' Wissel Empoli Wissel D. Frattesi voor K. Laribi Empoli
52' Rode kaart Reggina Rode kaart voor N. Kirwan Reggina
53' Wissel Reggina Wissel R. da Silva voor N. Bellomo Reggina
58' Wissel Reggina Wissel M. Rubin voor N. Bresciani Reggina
61' Gele kaart Reggina Gele kaart voor D. Bertoncini Reggina
67' Wissel Empoli Wissel S. Moreo voor A. La Gumina Empoli
72' Doelpunt Empoli Doelpunt L. Antonelli Empoli 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Reggina
Opstellingen Empoli - Reggina
De opstellingen van Empoli en Reggina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Empoli - Reggina

Empoli en Reggina spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alessandro Prontera en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Empoli en Reggina elkaar treffen in de Coppa Italia.