Nabeschouwing Frosinone - Carrarese (4-0) || Coppa Italia

Zondag 11 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Coppa Italia neemt Frosinone het zondag 11 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Carrarese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Benito Stirpe in Frosinone.

Via de Frosinone - Carrarese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frosinone - Carrarese (4-0)

Het Coppa Italia duel tussen Frosinone en Carrarese is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 4-0 overwinning voor Frosinone. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door C. Ciano, waarmee Frosinone met 1-0 de leiding nam. Frosinone vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Paganini op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Frosinone, waarmee L. Ariaudo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Frosinone in de 81e minuut, nadat A. Tribuzzi de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Frosinone.

Wedstrijdstatistieken Frosinone - Carrarese
Goals
4
0
Balbezit
61%
39%
Schoten totaal
17
8
Schoten op doel
10
2
Aanvallen
126
99
Gevaarlijke aanvallen
70
56
Corners
6
6
Wissels
3
3
LIVE Frosinone - Carrarese 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frosinone - Carrarese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Frosinone Doelpunt C. Ciano Frosinone 1-0
44' Doelpunt Frosinone Doelpunt L. Paganini Frosinone 2-0
46' Wissel Carrarese Wissel D. Mignanelli voor S. Ciancio Carrarese
49' Doelpunt Frosinone Doelpunt L. Ariaudo Frosinone 3-0
54' Wissel Carrarese Wissel K. Manneh voor M. Maccarone Carrarese
58' Wissel Frosinone Wissel A. Tribuzzi voor M. Gori Frosinone
78' Wissel Frosinone Wissel F. Zampano voor A. Beghetto Frosinone
81' Doelpunt Frosinone Doelpunt A. Tribuzzi Frosinone 4-0
85' Wissel Frosinone Wissel L. Matarese voor N. Citro Frosinone
Opstellingen Frosinone - Carrarese
De opstellingen van Frosinone en Carrarese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Carrarese
# Speler Pos.
16
1 Guido Pulidori K
3 Daniele Mignanelli V
32 Kalifa Manneh V
34 Davide Fortunati M
Voorbeschouwing Frosinone - Carrarese

Frosinone en Carrarese spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Coppa Italia. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Frosinone en Carrarese elkaar treffen in de Coppa Italia.

Resultaat Aantal
Winst Frosinone 0
Winst Carrarese 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Frosinone - Carrarese Opstelling Frosinone Opstelling Carrarese Live Frosinone - Carrarese Live Frosinone - Carrarese kijken Frosinone - Carrarese kijken Live Frosinone - Carrarese stream Frosinone - Carrarese Fox Sports Nabeschouwing Frosinone - Carrarese Uitslag Frosinone - Carrarese Statistieken Frosinone - Carrarese Coppa Italia 2019/2020 Frosinone - Carrarese wedden Frosinone - Carrarese gokken Frosinone - Carrarese Unibet